Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Βεράντινγκ για relaxing

Έχετε βεράντα και δεν τη χαίρεστε; Έχετε βεράντα ή κήπο και απλά έχει δυο καρέκλες για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού;
Έχετε κακή διάθεση και ατονία σχετικά με το να ασχοληθείτε με πράγματα της καθημερινότητας;
Νιώθετε ότι βουλιάζετε σε σκέψεις και σας ρουφάει ο καναπές, ο υπολογιστής, η τηλεόραση και γενικά η απραξία;

Τότε, μία πολύ καλή λύση που θα πρέπει να ζορίσετε και να πείσετε τον εαυτό σας για να ασχοληθείτε είναι το βεράντινγκ, την ενασχόληση σας με τη βεράντα ή τον κήπο. Διαβάστε σχετικά βιβλία, άρθρα, ιστοσελίδες για οικονομικές λύσεις καλλωπισμού του. Βάλτε ένα σχέδιο δράσης για το πως θέλετε να τον διαμορφώσετε, βάλτε στόχους καθημερινούς με τις ασχολίες που σχετίζονται με τη διαμόρφωση της βεράντας, βάλτε στόχο ότι πρέπει να το ολοκληρώσετε για να νιώσετε περήφανοι για τον εαυτό σας και το δημιοργήμα σας.

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ασχοληθεί με κάτι που έχει να κάνει με την φαντασία, τη δημιουργία, τον προσωπικό κόπο....τα χρώματα από τα λουλούδια που θα φυτέψετε, η παράταξή τους στο χώρο είναι μικρά πραγματάκια που αν τους δώσετε την ανάλογη σημασία θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ όμορφα.

Παρακολουθήστε το δημιούργημά σας να παίρνει μορφή, να μεγαλώνει, να ανθίζει και δείτε σε όλη αυτή τη δημιουργία σας, τον κόπο σας και την επίτευξη του στόχου σας.

Είμαι σίγουρη, πως αν το προσπαθήσετε, αν εντάξετε στην καθημερινότητα σας και αυτό στο πρόγραμμα, θα ανεβάσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να νιώσετε παραγωγικοί.

Μιλήστε στα λουλούδια, όπως θα μιλούσατε σε έναν άνθρωπο που αγαπάτε, διοχετεύστε την αγάπη σας παντού ακόμα κι εκεί που δεν θα πάρετε απάντηση. Η απάντησή σας είναι η ολοκλήρωση του στόχου.

Γι΄αυτό προτείνω το βεράντινγκ σαν άσκηση για relaxing....